A web-áruházban leadott megrendeléseket házhozszállítással vagy bemutatótermi átvétellel tudjuk teljesíteni.


Házhozszállítás:

A megrendelt termékek kiszállítását Magyarország területén a Magyar Posta Zrt. Logisztika üzletága (továbbiakban: MPL) végzi. A futárszolgálattal feladott rendeléseket minden héten keddi és pénteki feladással teljesítjük.  A kézbesítés munkaidőben, általában 8 és 17 óra között történik, ezért szállítási címként mindenképpen olyan címet adjon meg, ahol napközben tartózkodik az, aki átveszi majd a csomagot. Ha a futár nem talál senkit a megadott címen, értesítést hagy, az ott megadott telefonszámon lehet érdeklődni a diszpécsertől a csomagról. A futár a rákövetkező napon újra megkísérli a kiszállítást. Ha másodszorra is sikertelen a kiszállítás, akkor az árut a futárszolgálat visszahozza telephelyünkre, és a megrendelést töröljük.

Felhívjuk figyelmét, hogy a szállítási időpont módosítására csak kivételes esetben van lehetőség.

A házhozszállítás Magyarországon 1.690 Ft.

A házhozszállítás az Európai Unió országaiba értékhatártól függetlenül a feladott csomag súlyától függ és az alábbi díjszabás vonatkozik rá: 

0-2kg       6.015 Forint
2,001-5kg   6.280 Forint
5,001-10kg  7.112 Forint
10,001-15kg 7.945 Forint
15,001-20kg 8.778 Forint
20,001-25kg 9.611 Forint


Személyes átvétel:

6050 Lajosmizse, Ybl Miklós utca 1. szám alatti bemutatótermünkben lehetséges nyitvatartási időben.

 

Visszaküldés:

6050 Lajosmizse, Gábor Áron utca 7.

Az eredeti számlával együtt kérjük a termék(ek) visszajuttatását!

Mindegyik szállítási mód esetében a termék futártól való átvételével, illetve az átvételt igazoló dokumentum aláírásával a termék mennyiségi és minőségi átvétele megtörténik. Amennyiben az átvételkor láthatóan sérült a csomagolás vagy a termék, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, illetve cseréjét díjmentesen biztosítjuk. Ha a sérülés átvételkor látható, kérjük jelezze a futárnak is és kérje jegyzőkönyv felvételét.  Az átvételt követően észlelt sérülésért felelősséget nem vállalunk, természetesen kivételt képez a termék hibája, amely kicsomagolást követően derül ki – ebben az esetben a hatályos jogszabályok szerint járunk el, jelenleg a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendeletben rögzített „A kellékszavatosságról, a termékszavatosságról és a jótállásról szóló mintatájékoztató” szerint.

 

A webáruházban lehetősége van fizetési módként választani:


Előreutalás:

a rendelése értékét kiegyenlítheti banki utalás útján is, az ehhez szükséges adatok:

Kedvezményezett bankja: Pátria Takarékszövetkezet

Kedvezményezett neve: Telek Anita egyéni vállalkozó

Kedvezményezett számlaszáma: TAKBHUHB 65500147-00014208-61000024


Utánvétes fizetés:
a kiszállításkor készpénzben fizetheti meg a rendelés végösszegét, mely tartalmazza a szállítási költséget és az utánvét díját a futárnak.


Bankkártyás fizetés:
A bankkártyás fizetés a Barion által biztosított rendszeren keresztül történik. A fizetés során használhat MasterCard, Maestro, VISA, VISA Electron kártyát.

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, úgy a fizetést egy külön felületen keresztül végezheti el. Ez a folyamat megegyezik a bankok által kínált fizetési eljárással. A szolgáltatásról bővebben itt tájékozódhat: https://www.barion.com/hu/jogi-hatter/

Számlázás: A megrendelés számláját az Ön által megadott szállítási címre a csomag részeként küldjük meg, személyes átvétel esetén üzletünkben pénztárgépet üzemeltetünk, ezzel egyidejűleg Ön automatikusan elfogadja, az elküldött, vagy átvett számlát / nyugtát és azt megőrzi.